top of page


Vi hjälper föräldrar!
 

WELCOME

Hur ska dagens föräldrar klara av livspusslet och samtidigt vara en hållbar föräldrar, partner och medarbetare? Det är en utmaning som tyvärr riskerar att leda till konflikter i familjen.

 

Forskning visar att påfrestningar av föräldraskapet leder till onödiga skilsmässor och försämrad arbetsförmåga, vilket hade kunnat förhindrats om paren fått stöd i tid*.

 

Detta vill vi ändra på genom att erbjuda preventivt föräldrastöd i form av:
 

Innehållet i Relationsappen är framtaget av bl.a. psykologer, parterapeuter, familjerådgivare, stressterapeuter och hälsocoacher och är baserat på forskning. 

 

Källa: Forskningsstudie vid Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitet.

malin.jpg

About

Möt vår föräldraexpert Malin Thurezon

Malin Thurezon är en uppskattad föreläsare och coach som anlitas av såväl företag som privatpersoner.

Företag anlitar Malin för att investera i sina anställdas och kunders välmående - även utanför jobbet - genom att erbjuda dem intressanta föreläsningar, kurser eller coachning för familjen. 

Malin Thurezon har en fil kand i föräldraskapspsykologi, en magister i psykologi och är utbildad seminarieledare hos den danske familje-terapeuten Jesper Juul. Hon är i grund och botten civilekonom har fyra barn i åldern 12-22 år och bor med sin man och deras barn i Stockholm.


Sagt om oss

gabriella-2.jpg

Legitimerad psykolog och 

specialist i neuropsykologi

Gabriella Svanberg

                                    "Parental Growth fyller ett stort behov                                        och kan vara en viktig pusselbit som                                      tidigare har saknats för att hjälpa föräldrar.

 

Appen är ett bra stöd för de par som inte vill eller hinner gå i parterapi samt ett komplement för dem som redan går i parterapi. Nu blir det även lättare för mig att ge paren hemläxor genom att ge dem övningar direkt från appen."

Gabriella medverkar genom att ge tips via korta videoklipp och övningar. Hon erbjuder även extra stöd i form av samtal. 

therese-kbt.jpg

Medicine doktor, leg. psykolog, leg. psykoterapeut och handledare i KBT 

Therese Anderbro

                                     "Par söker ofta hjälp för sent, när                                            problemen pågått länge och därför                                        skadat relationen.

 

Att på ett enkelt sätt kunna få tips, råd och verktyg för att förbättra relationen inom familjen i förebyggande syfte tror jag skulle vara hjälpsamt för många."

Therese är även Universitetslektor vid Psykologiska institutionen på Stockholms universitet och medverkar i appen med innnehåll.

Almi

Finansiellt stöd

från Almi

Stockholm Stad

Finalist i Stockholms Innovationsstipendium 

Venture Cup

Pristagare i

Södertörn Social Cup

bottom of page