top of page
Skapa en positiv förändring på tre veckor!
Ett program där vi hjälper dig att komma in i nya vanor. Syftet är att skapa välmående för hela familjen. Det är enklare än du tror - med våra råd och pepp hjälper vi dig att lyckas! 
Skapa en positiv förändring på tre veckor!
Ett program där vi hjälper dig att komma in i nya vanor. Syftet är att skapa välmående för hela familjen. Det är enklare än du tror - med våra råd och pepp hjälper vi dig att lyckas! 
Så funkar Föräldraboosten
Få en positiv förändring på tre veckor!

Vi hjälper dig att komma in i nya vanor för att skapa ett ökat välmående för hela familjen.
Det är enklare än du tror - med våra råd och pepp kommer du att lyckas! 
Hur ser programmet ut?
Föräldraboosten är ett digitalt program där du får coachning, kunskap och övningar varje vecka via vår digitala plattform inom det ämne du har valt, t ex skärmtid. Vi hjälper dig att bättre förstå vad som är viktigt att tänka på, varför det är viktigt och hur du gör för att komma in i bättre vanor och därmed minska dina utmaningar. När du väl sätter igång kommer du märka att det är lättare än du tror och de positiva effekterna kommer fort!

​Vår inspiration hjälper dig inte bara att komma igång, vi peppar dig också att hålla ut så de nya vanorna sätter sig. Vår erfarenhet är att föräldrar uppskattar att få dela erfarenheter och tankar med andra föräldrar med barn i samma ålder. 
Detta ingår
 • Inledande live-webinar med vår föräldrarådgivare Malin Thurezon där du får en kort introduktion till familjeboosten för att känna dig väl förberedd och lättare kunna ta till dig olika råd. Här ges alla deltagare också möjlighet att kort lyfta sina tankar kring nuläget hemma, om de vill. 
   
 • Prova hemma | Varje vecka får du en ny boost:
  • Konkreta så-här-gör-du-tips
  • Information om vad forskningen säger
  • Övningar som du direkt kan testa hemma hos dig
  • Punkter att reflektera kring (själv eller med en partner)
    
 • Tillgång till ett stängt forum med andra föräldrar som också deltar i samma boost. Där får ni möjlighet att löpande peppa varandra, ge och få råd samt utbyta erfarenheter. 
   
 • Personlig coachning via chatt. Du kan skicka en privat fråga/vecka till Malin. 
 • Avslutande live-webinar med frågestund med Malin - hur har det gått? Vad har funkat bra och vad var svårt? Du får möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter med de andra deltagarna.

 
Observera att föräldrar till barn med en diagnos kan behöva särskilt stöd som inte erbjuds i föräldraboosten. Däremot kan råden som ges komma väl till användning även i familjer där ett barn har en diagnos.

 
Vad bygger föräldraboosten på? 
Våra råd är baserade på den senaste forskningen kring ledarskap, föräldraskap och utvecklingspsykologi, främst på vad barn behöver för att må bra. ​
Fråga vår erfarna rådgivare

Bli coachad av vår rådgivare Malin Thurezon som har coachat tusentals föräldrar till framgångsrika föräldraskap! 

Malin har en master i föräldraskapspsykologi, ledarskap och barns utveckling och är utbildad seminarieledare av den danske familjeterapeuten Jesper Juul. Malin är även civilekonom och har fyra barn tillsammans med sin man.

malin_edited_edited.jpg
Vi ser fram emot att stötta dig till att bli den förälder du vill vara!
bottom of page